T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TEKİRDAĞ / SARAY - Kemalpaşa Anaokulu

Kemalpaşa Anaokulu

Telefon
0(282) 768 21 16
Belgegeçer
0
WEB
https://kpasaanaokulu.meb.k12.tr
Adres
KEMALPAŞA MAH. CEYLAN SK. KEMALPAŞA ANAOKULU BLOK NO 4 SARAY / TEKİRDAĞ
Vizyon
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda okul öncesi dönemde çocukların etkin eğitim programları ile gelişimsel ihtiyaçlarını karşılamak ve ilköğretime hazırlamak çevre bilincini düzenli ve dengeli beslenme davranışlarını kazandırmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kendine güvenen yapıcı, yaratıcı, çevreye ve canlılara karşı duyarlı, sosyal ilişkileri güçlü sorumluluk sahibi mutlu bireyler yetiştirmek, çocukların yaparak yaşayarak öğrenmesi için fırsatlar sunarak kalıcı öğrenmeyi sağlamak.
Başarılar
Öğretmen :11
Öğrenci :129
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler
08:00-17:30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Tekirdağ´a 82 km, İstanbul´a 120 km, Çerkezköy´e 19 km, Ankara´ya 660 km, İzmir´e ise 585 km uzaklıktaki Saray´a kendi aracınızla gidebileceğiniz gibi diğer şehirlerden düzenlenen otobüs seferleriyle de ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Saray Tekirdağ´ın bir ilçesidir. Tekirdağ´a olan mesafesi 82 km. Nufüsu 20.312´ dir. Saray ilçesi, kuzeyde Vize, doğuda Çatalca, güneyde Çerkezköy, batıda Çorlu ile çevrilidir. Yüzölçümü 612 km² olup İl merkezine uzaklığı 82 km’dir.İlçenin yükseltisi ise 140 m’dir. Düz bir alan üzerine kurulmuş bulunan ilçe topraklarının büyük bölümü Ergene Havzasında yer alır. Arazi kuzeydoğuda Yıldız Dağlarına doğru yükselerek uzanır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Tekirdağ´a olan uzaklığı 82´km dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır