Ekm

"13 Ekim Dünya Afeti Azaltma Günü" etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrenci ve personelleriyle beraber deprem tatbikatı ve personel tahliyesi yapılmışır.

Ekm

Eyl

-        İlkyardım sertifikası bulunan öğretmenler tarafından diğer öğretmenlere bilgilendirme çalışması yapıldı.

-        Öğretmenler sınıflarında öğrencilerine İlkyardım konusu ile ilgili eğitici videolar izlettiler.

-        Öğrencilerimiz ilkyardım çantası adlı sanat etkinliğini yaptılar.

Haz

Değerler Eğitimi projesi kapsamında yıl içerisinde yaptığımız çalışmalar rapor haline getirilmiştir.

Haz

2 Haziran Cuma günü yaptığımız Okul Öncesi Şenliği'nden görüntüler:

"Okul Dışarıda Günü" Etkinliklerimiz

Haz

Öğretmen ve velilerimize yönelik Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketleri (RİBA) uygulandı. Uygulanan anket sonuçları Çerkezköy RAM'a gönderildi.

Haz

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı Okul Gelişim Planı Sene Sonu Değerlendirme Raporu okul kurulumuzca yapılan değerlendirmeler ile hazırlanmıştır.

Haz

2022-2023 Eğitim-öğretim yılında kurumumuz Kemalpaşa Anaokulu bir defa Eğitimde İyi Örnekler projesine başvuruda bulunmuştur. Mayıs ayında Sıfır Atık Parkuru projesi ile başvuruda bulunmuştuk.

May

Uygulama bahçemiz kullanıma hazır. Bahçe çapalandıktan sonra damlama sulama sistemi yaptık. Çeşit çeşit fideler alarak; çocuklarımız ve öğretmenlerimizle beraber onları toprakla buluşturduk. Can suyunu verdik. Şimdi sıra belirli aralıklarla gelişimini takip etmekte...

May

Okulumuz uygulama bahçesinin çalışmalarına başladık.

Velimiz Samet KILIÇ'ın çapalama makinesi temini ve özverili çalışması ile bahçemiz çocukların uygulamaları için hazır hale getirilmiştir.

Velimiz Samet Kılıç'a desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Uygulama bahçesi ilerleyen günlerde her sınıf için bölümlere ayrılacak, gerekli fideler temin edilerek sınıfların kullanımına sunulacaktır. Sonrasında çocuklar bitkilerin gelişimlerini düzenli olarak takip edecek, sorumluluklarını yerine getirerek, gelişimi yakından inceleme fırsatı bulacaklardır.

May

Eski öğrencilerimizden İbrahim KAYA, öğrenci arkadaşlarına ilkokula yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Nasıl bir yer olduğu, neler öğrendiği, neler yaptıklarını öğrencilerle paylaşan İbrahim; güzel bir etkinlik gerçekleştirdi. Kendisine bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte çocuk haftası kapsamında etkinliklerimizi gerçekleştirdik.